Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

AZ615258

I disponueshëm

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Black Gold ofron një shkëlqim që zgjat për gomat e makinës suaj.

Silikoni Polimer siguron një shkëlqim të thellë dhe natyral.

Rikthen llustrën origjinale të gomës.

Pa vaj dhe rezistente ndaj ujit.

Mbron gomën, nuk krijon dëmtime në murin e gomës.

Thjesht spruconi, nuk ka nevojë për leckë.

Mund të përdoret në gomë, parakopl, bordurat dhe shiritat e derës, mbulesat e gomës rezervë.

Masa 680 ml

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara

shih më poshtë...

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Black Gold ofron një shkëlqim që zgjat për gomat e makinës suaj.

Silikoni Polimer siguron një shkëlqim të thellë dhe natyral.

Rikthen llustrën origjinale të gomës.

Pa vaj dhe rezistente ndaj ujit.

Mbron gomën, nuk krijon dëmtime në murin e gomës.

Thjesht spruconi, nuk ka nevojë për leckë.

Mund të përdoret në gomë, parakopl, bordurat dhe shiritat e derës, mbulesat e gomës rezervë.

Masa 680 ml

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara se të përdorni.

Spruconi lirshëm mbi gomën e pastër dhe të thatë.

Shënim: Mos e përdorni në xham, dysheme, tapiceri, pedale apo timon.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Solucion nxires gomash Formula1 680ML

Black Gold ofron një shkëlqim që zgjat për gomat e makinës suaj.

Silikoni Polimer siguron një shkëlqim të thellë dhe natyral.

Rikthen llustrën origjinale të gomës.

Pa vaj dhe rezistente ndaj ujit.

Mbron gomën, nuk krijon dëmtime në murin e gomës.

Thjesht spruconi, nuk ka nevojë për leckë.

Mund të përdoret në gomë, parakopl, bordurat dhe shiritat e derës, mbulesat e gomës rezervë.

Masa 680 ml

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

22 produkte të tjera në të njëjtën kategori: