Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Solucion pastrues kondicioneri Blue Whale 450ML

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kimikate

RLPK06743

I disponueshëm

Pastrues profesional shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Eleminon pluhurat dhe papastërtitë.

Siguron ajër të freskët dhe të pastër.

Zgjat jetën e sistemit të kondicionimit (A/C).

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Me motorin ndezur, ndizni ngrohësin për 10 minuta, për të tharë sipërfaqen.

(shih me poshte...)

Më shumë detaje

790 LEK

Shto Hiqe

Pastrues profesional shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Eleminon pluhurat dhe papastërtitë.

Siguron ajër të freskët dhe të pastër.

Zgjat jetën e sistemit të kondicionimit (A/C).

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Me motorin ndezur, ndizni ngrohësin për 10 minuta, për të tharë sipërfaqen.

Pastaj, përzgjidhni qarkullimin e jashtëm të ajrit dhe gradojeni temperaturën në minimum.

Fikni kondicionerin (A/C) dhe ventilimin.

Fikni motorin.

Hiqni filtrin e kondicionerit dhe zëvendësojeni me një të ri me karbon (rekomandohet).

Futeni tubin e produktit në hyrjen e ajrit dhe spruconi. (Referojuni manualit të makinës).

Futeni tubin komplet në grilat e ventilimit nga del ajri dhe spruconi duke e terhequr konteinerin ngadalë nga vetja.

Përsëriteni procedurën për secilin nga kanalet e ventilimit (edhe tek kanalet për xhamin e përparmë).

Lëreni solucionin të veprojë për 15-20 minuta.

Ndizni ajrin e kondicionuar (A/C) në shpejtësinë minimale të fryrjes dhe përzgjidhni qarkullimin e brendshëm të ajrit.

Gradualisht rrisni shpejtësinë e ventilatorit deri në maksimum, duke e mbajtur shkumën gjithmonë brenda sistemit të ventilimit.

Lëreni sistemin të punojë për 15-20 minuta.

Sigurohuni që gjatë procesit të pastrimit, dritaret të jenë të hapura.

Sigurohuni të keni një leckë pranë për të pastruar shkumën nese del nga grilat e vetilimit.

Rekomandohet që sistemi të pastrohet të paktën 1 herë në vit.

Masa: 450 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion pastrues kondicioneri Blue Whale 450ML

Solucion pastrues kondicioneri Blue Whale 450ML

Pastrues profesional shkumë për sistemin e ajrit të kondicionimit të makinës (A/C).

Pastron dhe dezinfekton sistemin e ajrit të kondicionuar.

Eliminon mykun dhe bakteret.

Eliminon aromat e pakëndëshme.

Eleminon pluhurat dhe papastërtitë.

Siguron ajër të freskët dhe të pastër.

Zgjat jetën e sistemit të kondicionimit (A/C).

Përdorimi:

Tundeni mirë përpara përdorimit.

Me motorin ndezur, ndizni ngrohësin për 10 minuta, për të tharë sipërfaqen.

(shih me poshte...)

Shkruaj përshtypjen tënde

22 produkte të tjera në të njëjtën kategori: