Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kavo baterie Cartech 3M

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kavo baterie & aksesorë

RLKB46620

Ska gjendje

Kavo baterie 600Ah për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për të dy sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

Instruksione:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

2. Fikni moto... (shih me poshtë)

Më shumë detaje

2,400 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Kavo baterie 600Ah për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për të dy sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

Instruksione:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

2. Fikni motorrin dhe vendosni të dy mjetet në frenat e dorës. Kaloni secilën makinë në park mode (për transmesionet automatike) ose neutral (për transmesionet manuale).

3. Ndani kabllot nga njera tjetra për të shmangur ndonjë prekje aksidentale me njëra tjetrën.

4. Lidhni njërën nga kapëset e Kuqe tek terminali Pozitiv (+) i baterisë së shkarkuar dhe kapësen tjetër të Kuqe tek terminali Pozitiv (+) i baterisë së mirë.

5. Lidhni njërën nga kapëset e Zeza tek terminali Negativ (-) i baterisë së mirë dhe kapësen tjetër të Zezë në një sipërfaqe metalike të palyer brenda folesë së motorrit të automjetit me bateri të shkarkuar. Në një bullon psh do ishte ideale. Mos e lidhni me terminalin Negativ (-) të baterisë së shkarkuar.

6. Sigurohuni që të 4 kapëset janë të fiksuara në mënyrë të sigurt.

7. Ndizni mjetin me bateri të mirë dhe mbajeni me gaz deri në rreth 3000 xhiro (RPM), ndërkohë që po tentoni të ndizni mjetin me bateri të shkarkuar.

  • Gjatësia: 3 m
  • Tensioni: 12/24V
  • Amperazhi: 600 Ah

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kavo baterie Cartech 3M

Kavo baterie Cartech 3M

Kavo baterie 600Ah për ndezje makine.

Veshje transparente për të treguar cilësinë e përcjellësit.

Kabëll bakri i shumëfijshëm dhe mjaft fleksibël.

Rezistente, praktike, për tu mbajtur gjithmonë në makinë.

Të përshtatshme për të dy sistemet 12 & 24 volt.

Material: Bakër+PVC

Kapaciteti: 600 Ah

Gjatësia: 3 m

Standard Gjerman.

Instruksione:

1. Fikni radion, dritat, sinjalet, kondicionerin, etj në të dy automjetet.

2. Fikni moto... (shih me poshtë)

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: