Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Karikues baterie & Starter Sherman Class 330 (30A)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Karikues baterish

URC330

I disponueshëm

Karikues baterie makine profesional dizenjuar për karikimin e baterive dhe ndezjen e motorit në rastet e shkarkimit të plotë të baterisë ose temperaturave shumë të ulëta të ambientit.

Parametrat teknike:

Tensioni i punës:50Hz AC 230V (1 Fazor)
Karikimi:12/24V
Rryma e karikimit:30A
Rryma e ndezjes (min/max):180A / 300A
Kapaciteti i baterisë30-450Ah
Pesha:17 kg
Përmasat (L x W x H):25 x 36 x 73 cm

Shih më poshtë...

Më shumë detaje

29,000 LEK

Karikues baterie makine profesional dizenjuar për karikimin e baterive dhe ndezjen e motorit në rastet e shkarkimit të plotë të baterisë ose temperaturave shumë të ulëta të ambientit.

I përshtatshëm për autovetura, furgonë, kamionë, traktorë, makineri ndërtimi, etj.

Dizenjuar për: karikim normal, karikim të shpejtë dhe ndezje (start-up).

Parametrat teknike:

Tensioni i punës:50Hz AC 230V (1 Fazor)
Karikimi:12/24V
Rryma e karikimit:30A
Rryma e ndezjes (min/max):180A / 300A
Kapaciteti i baterisë30-450Ah
Pesha:17 kg
Përmasat (L x W x H):25 x 36 x 73 cm

Përfshin:

Seti i kapëseve të izoluara (1.7 m)

Kablli I fuqisë (1.5 m)

2 siguresa rezervë.

Manual përdorimi dhe mirëmbajtje.

Udhëzimet e sigurisë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Karikues baterie & Starter Sherman Class 330 (30A)

Karikues baterie & Starter Sherman Class 330 (30A)

Karikues baterie makine profesional dizenjuar për karikimin e baterive dhe ndezjen e motorit në rastet e shkarkimit të plotë të baterisë ose temperaturave shumë të ulëta të ambientit.

Parametrat teknike:

Tensioni i punës:50Hz AC 230V (1 Fazor)
Karikimi:12/24V
Rryma e karikimit:30A
Rryma e ndezjes (min/max):180A / 300A
Kapaciteti i baterisë30-450Ah
Pesha:17 kg
Përmasat (L x W x H):25 x 36 x 73 cm

Shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: