Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Kapese plastike mberthyese 8.5MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kapëse mbërthyese

BGKP082125

I disponueshëm

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 21,5 x 25,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8,5mm

Më shumë detaje

40 LEK

Shto Hiqe

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 21,5 x 25,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8,5mm

Aplikimi: Audi, Ford, Land Rover, etj.

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kapese plastike mberthyese 8.5MM

Kapese plastike mberthyese 8.5MM

Kapëse plastike për një fiksim të shpejtë dhe të fortë.

Përdoren gjerësisht për parafango makine, parakolp, derë, tapiceri e brendshme, etj.

Materiali: Plastike

Dimensionet: 21,5 x 25,5mm (Gjr. x Lar.)

Diametri i vrimës: 8,5mm

Shkruaj përshtypjen tënde

19 produkte të tjera në të njëjtën kategori: