Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Film xhami Guard 0.5x6M Black 05% Super Dark Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Filma xhami & leter karboni

SMFX0377-05

I disponueshëm

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e Super e Errët

5% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Më shumë detaje

1,590 LEK

Shto Hiqe

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e Super e Errët

5% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

  • Gjerësia: 0.5 m
  • Gjatësia: 6 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Film xhami Guard 0.5x6M Black 05% Super Dark Black

Film xhami Guard 0.5x6M Black 05% Super Dark Black

Parandalon nxehtësinë të depërtoje në kabinë.

Mbrojtje ndaj rrezeve Ultraviolet.

Zbukuron pamjen e makinës dhe rrit privatësinë.

Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe rrudhosjes.

Shpatull instalimi e përfshirë.

Përdorimi: automjete, shtëpi, zyrë, lokale, etj.

Përmasat: 0.5 x 6 meter

Ngjyra: E Zezë e Super e Errët

5% indeksi i depërtimit të dritës.

KUJDES!

Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë ndalon përdorimin e tyre apo errësimin e xhamave të automjeteve.

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: