Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Doreza njeperdorimshe Latex Pro

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dorashka

99192

I disponueshëm

Doreza njeperdorimshe bere nga gome natyrale latex.

Te para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Më shumë detaje

20 LEK

Shto Hiqe

Doreza njeperdorimshe bere nga gome natyrale latex.

Te para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Madhësia: L

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Doreza njeperdorimshe Latex Pro

Doreza njeperdorimshe Latex Pro

Doreza njeperdorimshe bere nga gome natyrale latex.

Te para-pudrosura & bio-kompatibël.

Nivel i shkëlqyer i ndjeshmërisë dhe te rehatshme.

Elasticiteti i shkëlqyer edhe në temperatura të ulëta.

Rezistente ndaj detergjenteve, agjenteve te pastrimit dhe solucioneve te tjera.

Cmimi eshte per 1 cope teke, jo cift.

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: