Kategoritë

Prodhuesit

TRANSPORTI & DORËZIMI

Një minimum prej 700 LEK kërkohet që porosia të bëhet e vlefshme!

Transporti i produkteve bëhet nëpërmjet postës, në adresën e dhënë nga ju. Tarifat e transportit mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes suaj ose peshës së produkteve të porositur.

Ne transportojmë në të gjitha qytetet e Shqipërisë.


Dorëzimi i Produkteve

Në Tiranë, dorëzimi i porosisë bëhet brenda ditës nëse porosia kryhet brenda orës 14:30.

Në rrethet e tjera, dorëzimi i porosisë bëhet brenda 2-3 ditë pune nga konfirmimi i porosisë.

Gjithashtu ju mund të zgjidhni edhe opsionin “Merreni vetë në dyqan”.

 

Tarifat e Transportit

A - 100 LEK, me KORRIER (vlen vetëm për Tiranën)

B - Me ALBANIAN COURIER si me poshte (vlen për Tiranën dhe rrethet):

TIRANA
Nr.ProduktiPesha (Kg)Tarifa (LEK)
1Pako0,00 - 2,99150,00
2Pako3,00 - 4,99200,00
3Pako5,00 - 6,99250,00
4Pako7,00 - 8,99300,00
5Pako9,00 - 10,99350,00
RRETHET
Nr.ProduktiPesha (Kg)Tarifa (LEK)
1Pako0,00 - 2,99250,00
2Pako3,00 - 4,99300,00
3Pako5,00 - 6,99350,00
4Pako7,00 - 8,99400,00
5Pako9,00 - 10,99450,00
6Pako11,00 - 12,99500,00

Lista e Qyteteve

Kur ju porosisni nga qytetet e tjera perveç Tiranës, pakon do ta tërhiqni tek adresat e mëposhtme:

PS: Brenda qyteteve kryesore si Durrës, Fier, Vlorë, Gjirokastër, Elbasan, Korçë dhe Shkodër, dërgesat mund të lëvrohen në adresën e klientit në varësi të zonës ku ndodhet.