Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pompe sifon karburanti Red 2in1

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bidona karburanti

RLPS50020

I disponueshëm

Pompë dore sifon multi-përdorimshe për fryrje dhe transferim likuidesh.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Gjithashtu mund të përdoret si pompë për fryrjen e lodrave, topave, aksesoreve të plazhit, etj.

Kapaciteti i transferimit: 5L/min

Paketimi përmban:

1x Pompë dore sifon

2x Tuba për transferim

1x Tub zgjatues

1x Adaptor për tubin zgjatues

2x Aksesorë për tubat e transferimit

1x Tub për fryrje

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

1,150 LEK

Cmim i reduktuar!

-8%

1,250 LEK

Shto Hiqe

Pompë dore sifon multi-përdorimshe për fryrje dhe transferim likuidesh.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Gjithashtu mund të përdoret si pompë për fryrjen e lodrave, topave, aksesoreve të plazhit, etj.

Kapaciteti i transferimit: 5L/min

Paketimi përmban:

1x Pompë dore sifon

2x Tuba për transferim

1x Tub zgjatues

1x Adaptor për tubin zgjatues

2x Aksesorë për tubat e transferimit

1x Tub për fryrje

2x Aksesorë për fryrje

Specifikime:

Kapaciteti i cilindrit: 200cc

Gjatësia e pompës: 24 cm

Gjatësia e tubit për transferim : 2x 1.3 m

Diametri i tubit për transferim: Ø 9.5/12.5 mm (i brendshëm/i jashtëm)

Gjatësia e tubit zgjatues: 1.2 m

Diametri i tubit zgjatues: Ø 3.5/6 mm (i brendshëm/i jashtëm)

Gjatësia e tubit për fryrje: 40 cm

Diametri i tubit për fryrje: Ø 5/12 mm (i brendshëm/i jashtëm)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pompe sifon karburanti Red 2in1

Pompe sifon karburanti Red 2in1

Pompë dore sifon multi-përdorimshe për fryrje dhe transferim likuidesh.

Shërben për të transferuar ujë, vaj, karburant dhe lloje të tjera likuidesh, shpejt dhe me lehtësi.

Gjithashtu mund të përdoret si pompë për fryrjen e lodrave, topave, aksesoreve të plazhit, etj.

Kapaciteti i transferimit: 5L/min

Paketimi përmban:

1x Pompë dore sifon

2x Tuba për transferim

1x Tub zgjatues

1x Adaptor për tubin zgjatues

2x Aksesorë për tubat e transferimit

1x Tub për fryrje

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

12 produkte të tjera në të njëjtën kategori: