Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Newsletter

Bateri Varta 3V CR2016 Electronics

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bateri

OR6016

I disponueshëm

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA Professional Electronics për pajisje elektronike të vecanta.

Aplikimet: Celësa makine, Makina llogaritëse, Kamera, Aparate fotografike dhe pajisje të tjera elektronike.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 90 mAh

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

120 LEK

Shto Hiqe

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA Professional Electronics për pajisje elektronike të vecanta.

Aplikimet: Celësa makine, Makina llogaritëse, Kamera, Aparate fotografike dhe pajisje të tjera elektronike.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 90 mAh

Referenca IEC: CR 2016

Tipi Varta: 6016

Lartësia: 1.6 mm

Diametri: 20 mm

  • Lartësia: 1.6 mm
  • Diameter: 20 mm
  • Tensioni: 3V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bateri Varta 3V CR2016 Electronics

Bateri Varta 3V CR2016 Electronics

Të besueshme dhe të përballueshme!

Seria e baterive VARTA Professional Electronics për pajisje elektronike të vecanta.

Aplikimet: Celësa makine, Makina llogaritëse, Kamera, Aparate fotografike dhe pajisje të tjera elektronike.

Paketimi: 1 copë

Modeli: CR2016

Voltazhi: 3V

Sistemi elektrokimik: Lithium (LI/MNO2)

Kapaciteti: 90 mAh

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

26 produkte të tjera në të njëjtën kategori: