Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo Exotic Vanilla

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR425

Ska gjendje

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Vanilje Ekzotike

Një nga erëzat më të preferuara dhe më të shtrenjta me aromën tipike, të ëmbël dhe orientale. Aromë relaksuese dhe lartësuese.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

290 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Vanilje Ekzotike

Një nga erëzat më të preferuara dhe më të shtrenjta me aromën tipike, të ëmbël dhe orientale. Aromë relaksuese dhe lartësuese.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo Exotic Vanilla

Aromatike Dr Marcus Piccolo Exotic Vanilla

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Vanilje Ekzotike

Një nga erëzat më të preferuara dhe më të shtrenjta me aromën tipike, të ëmbël dhe orientale. Aromë relaksuese dhe lartësuese.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: