Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo Red Cocktail

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR424

I disponueshëm

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Red Cocktail (Koktej i Kuq)

Zbuloni aromën e Koktejit të Kuq - plot me përbërës aromash energjike që do t’ju ndezin shqisat dhe do të rizgjojnë edhe pasagjerët më të përgjumur. Aroma e fortë dhe e thellë nuk do ju lejojë të harroni për asnjë moment se ku jeni.

Përdorimi:

Hiqni tapën...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

290 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Red Cocktail (Koktej i Kuq)

Zbuloni aromën e Koktejit të Kuq - plot me përbërës aromash energjike që do t’ju ndezin shqisat dhe do të rizgjojnë edhe pasagjerët më të përgjumur. Aroma e fortë dhe e thellë nuk do ju lejojë të harroni për asnjë moment se ku jeni.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo Red Cocktail

Aromatike Dr Marcus Piccolo Red Cocktail

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Red Cocktail (Koktej i Kuq)

Zbuloni aromën e Koktejit të Kuq - plot me përbërës aromash energjike që do t’ju ndezin shqisat dhe do të rizgjojnë edhe pasagjerët më të përgjumur. Aroma e fortë dhe e thellë nuk do ju lejojë të harroni për asnjë moment se ku jeni.

Përdorimi:

Hiqni tapën...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: