Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo Pinacolada

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR427

I disponueshëm

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Pinacolada

Një nga pijet më të njohura, bërë nga rum, lëng ananasi dhe kokosi, për t’ju sjellë në mendje pushimet në tropik.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Më shumë detaje

290 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Pinacolada

Një nga pijet më të njohura, bërë nga rum, lëng ananasi dhe kokosi, për t’ju sjellë në mendje pushimet në tropik.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo Pinacolada

Aromatike Dr Marcus Piccolo Pinacolada

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Pinacolada

Një nga pijet më të njohura, bërë nga rum, lëng ananasi dhe kokosi, për t’ju sjellë në mendje pushimet në tropik.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Shkruaj përshtypjen tënde

4 produkte të tjera në të njëjtën kategori: