Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo New Car

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR426

I disponueshëm

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: New Car (Makinë e Re)

Gjithmonë mund të ndjeni aromën tepër të këndshme të një makinë të re.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Më shumë detaje

290 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: New Car (Makinë e Re)

Gjithmonë mund të ndjeni aromën tepër të këndshme të një makinë të re.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo New Car

Aromatike Dr Marcus Piccolo New Car

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: New Car (Makinë e Re)

Gjithmonë mund të ndjeni aromën tepër të këndshme të një makinë të re.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: