Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike Dr Marcus Piccolo Lime & Fig

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike me varje

SMAR422

I disponueshëm

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Lime & Fik

Aroma e athët dhe e thellë e Lime plotëson në mënyrë të përkryer ëmbëlsinë e fikut.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Më shumë detaje

290 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Lime & Fik

Aroma e athët dhe e thellë e Lime plotëson në mënyrë të përkryer ëmbëlsinë e fikut.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike Dr Marcus Piccolo Lime & Fig

Aromatike Dr Marcus Piccolo Lime & Fig

Aromatik makine Dr Marcus Piccolo.

Në formë shishe qelqi e tejdukshme dhe me tapë druri.

Dizajn minimalist & elegant.

Bërë me Parfume Franceze.

Zgjat deri në 39 ditë.

Aroma: Lime & Fik

Aroma e athët dhe e thellë e Lime plotëson në mënyrë të përkryer ëmbëlsinë e fikut.

Përdorimi:

Hiqni tapën e drurit dhe pastaj hiqni tapën mbrojtëse plastike.

Vendoseni përsëri tapën e drurit dhe kthejeni shishen me kokë poshtë për disa sekonda.

Vareni dhe shijoni aromën.

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: