Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Aromatike ambienti Akat 250ML Holiday

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aromatike ambienti

SMAR8950

I disponueshëm

Eliminon aromat e pakëndëshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Për shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj

Aroma: Holiday

Spray 250 ml

Më shumë detaje

390 LEK

Shto Hiqe

Eliminon aromat e pakëndëshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Për shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj

Aroma: Holiday

Spray 250 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Aromatike ambienti Akat 250ML Holiday

Aromatike ambienti Akat 250ML Holiday

Eliminon aromat e pakëndëshme dhe freskon ajrin, duke e bërë ambientin tuaj unik.

Vepron në moment për një efekt të menjëhershëm.

Siguron një aromë që zgjat.

Për shtëpi, zyrë, dyqan, makinë, hotel, restorant, lavazh, etj

Aroma: Holiday

Spray 250 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: