Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Antifrize Aldom Red G12 -74°C 1Lt Full Koncentrat

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

ABAN14287

I disponueshëm

Antifrizë radiatori full koncentrat G12.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret vetëm pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E Kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-37°C
1
2-25°C
1
3-17°C
1
4-12°C

Specifikimet:

MB 325.3

VW TL 774 D/F (G12)

MAN 324 SNF

Më shumë detaje

500 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë radiatori full koncentrat G12.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret vetëm pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E Kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-37°C
1
2-25°C
1
3-17°C
1
4-12°C

Specifikimet:

MB 325.3

VW TL 774 D/F (G12)

MAN 324 SNF

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Antifrize Aldom Red G12 -74°C 1Lt Full Koncentrat

Antifrize Aldom Red G12 -74°C 1Lt Full Koncentrat

Antifrizë radiatori full koncentrat G12.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Të përdoret vetëm pasi të perzihet me ujë.

Rekomandohet përzierje 1:1

Masa: 1 Liter

Ngjyra: E Kuqe

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
1
-37°C
1
2-25°C
1
3-17°C
1
4-12°C

Specifikimet:

MB 325.3

VW TL 774 D/F (G12)

MAN 324 SNF

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: