Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion xhami Antifrize Shell -21°C (4Lt)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

40010B23

I disponueshëm

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Antingrirje -21°C

Masa: 4 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
10-21°C
1
1-10°C

Lë një aromë të këndshme.

Më shumë detaje

1,100 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Antingrirje -21°C

Masa: 4 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
10-21°C
1
1-10°C

Lë një aromë të këndshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion xhami Antifrize Shell -21°C (4Lt)

Solucion xhami Antifrize Shell -21°C (4Lt)

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Antingrirje -21°C

Masa: 4 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
10-21°C
1
1-10°C

Lë një aromë të këndshme.

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: