Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Solucion xhami Antifrize Shell -55°C (1Lt)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

10001B22

I disponueshëm

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Koncentrat -55°C

Masa: 1 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
2
1
-30°C
11-20°C
1
2-10°C
1
3  -5°C

Lë një aromë të këndshme.

Më shumë detaje

600 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Koncentrat -55°C

Masa: 1 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
2
1
-30°C
11-20°C
1
2-10°C
1
3  -5°C

Lë një aromë të këndshme.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Solucion xhami Antifrize Shell -55°C (1Lt)

Solucion xhami Antifrize Shell -55°C (1Lt)

Antifrizë koncentrat për xhamin e përparmë të makinës.

Pastron shpejt dhe me efikasitet cdo papastërti apo yndyrna.

Koncentrat -55°C

Masa: 1 Liter

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
2
1
-30°C
11-20°C
1
2-10°C
1
3  -5°C

Lë një aromë të këndshme.

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: