Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Antifrize Adler Blue -38°C 1,5Lt Ready Mix

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

W051-015

I disponueshëm

Antifrizë radiatori Blu Ready Mix -38°C German Adler, me bazë Monoethylene Glycol.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Masa: 1,5 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0.5-25°C
1
1-17°C
1
1.5-11°C

Në përputhje me Standartet Europiane të Cilësisë:

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

650 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë radiatori Blu Ready Mix -38°C German Adler, me bazë Monoethylene Glycol.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Masa: 1,5 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0.5-25°C
1
1-17°C
1
1.5-11°C

Në përputhje me Standartet Europiane të Cilësisë:

ASTM D3306

ASTM D4985

SAE J 1034

BS 6580

AFNOR NF R 15-601

AS 2108

CUNA NC 956-16

JIS K 2234

ÖNORM V 5123

UNE 26-361

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Antifrize Adler Blue -38°C 1,5Lt Ready Mix

Antifrize Adler Blue -38°C 1,5Lt Ready Mix

Antifrizë radiatori Blu Ready Mix -38°C German Adler, me bazë Monoethylene Glycol.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje afatgjatë ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Masa: 1,5 Liter

Ngjyra: Blu

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
1
0
-38°C
1
0.5-25°C
1
1-17°C
1
1.5-11°C

Në përputhje me Standartet Europiane të Cilësisë:

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: