Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Antifrize Sega Jeshile -30°C 1Lt Long Life

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Antifrize

SMAF1551

I disponueshëm

Antifrizë Jeshile, për radiatorin.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Për të 4 stinët.

Masa: 1000 ml

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
20% (1 Lt)
80% (4 Lt)  -4°C
25% (1 Lt)75% (3 Lt)  -7°C
33% (1 Lt)67% (2 Lt)-12°C
50% (1 Lt)50% (1 Lt)-18°C
100% (1 Lt)0%-30°C

Me bazë mono-ethylene glycol kombinuar me një paketë speciale aditivësh.

Më shumë detaje

350 LEK

Cmim i reduktuar!

-12.5%

400 LEK

Shto Hiqe

Antifrizë Jeshile, për radiatorin.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Për të 4 stinët.

Masa: 1000 ml

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
20% (1 Lt)
80% (4 Lt)  -4°C
25% (1 Lt)75% (3 Lt)  -7°C
33% (1 Lt)67% (2 Lt)-12°C
50% (1 Lt)50% (1 Lt)-18°C
100% (1 Lt)0%-30°C

Me bazë mono-ethylene glycol kombinuar me një paketë speciale aditivësh.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Antifrize Sega Jeshile -30°C 1Lt Long Life

Antifrize Sega Jeshile -30°C 1Lt Long Life

Antifrizë Jeshile, për radiatorin.

E përshtatshme për të gjitha sistemet e ftohjes.

Siguron mbrojtje të shkëlqyer ndaj ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit.

Për të 4 stinët.

Masa: 1000 ml

AntifrizëUjëPika e ngrirjes
20% (1 Lt)
80% (4 Lt)  -4°C
25% (1 Lt)75% (3 Lt)  -7°C
33% (1 Lt)67% (2 Lt)-12°C
50% (1 Lt)50% (1 Lt)-18°C
100% (1 Lt)0%-30°C

Me bazë mono-ethylene glycol kombinuar me një paketë speciale aditivësh.

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: