Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kit riparimi gome

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë servis

SMKR56093

I disponueshëm

Kit për riparimin e gomave tubolare.

Ju mundëson të ngjisni gomën e shpuar shpejt dhe në mënyrë efektive.

Për autovetura dhe motocikleta.

Udhëzime përdorimi:

Hiqni objektin që shkaktoi shpimin e gomës.

Vendosni limën në vrimë, shtyjeni dhe tërhiqeni për të pastruar skajet.

Lyeni gjilpërën me solucionin në tubetë dhe përhapeni solucionin në vrimë.

Futni fitilin në vrimë nëpërmjet gjilpërës.

Kiti i riparimit nuk duhet të përdoret për të riparuar vrima më të mëdha se 6mm.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

450 LEK

Cmim i reduktuar!

-10%

500 LEK

Shto Hiqe

Kit për riparimin e gomave tubolare.

Ju mundëson të ngjisni gomën e shpuar shpejt dhe në mënyrë efektive.

Për autovetura dhe motocikleta.

Udhëzime përdorimi:

Hiqni objektin që shkaktoi shpimin e gomës.

Vendosni limën në vrimë, shtyjeni dhe tërhiqeni për të pastruar skajet.

Lyeni gjilpërën me solucionin në tubetë dhe përhapeni solucionin në vrimë.

Futni fitilin në vrimë nëpërmjet gjilpërës.

Kiti i riparimit nuk duhet të përdoret për të riparuar vrima më të mëdha se 6mm.

Kiti i riparimit duhet të përdoret vetëm për riparim të përkohshëm, për t'ju lejuar të arrini në destinacionin tuaj të sigurt. Më pas ju duhet ta riparoni gomën në një person të specializuar.

NUK rekomandohet përdorimi në pjesën anësore të gomës.

Kiti përfshin:

1x Limë

1x Gjilpërë me majë të hapur

1x Solucion tubetë

3x Shirita riparimi

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kit riparimi gome

Kit riparimi gome

Kit për riparimin e gomave tubolare.

Ju mundëson të ngjisni gomën e shpuar shpejt dhe në mënyrë efektive.

Për autovetura dhe motocikleta.

Udhëzime përdorimi:

Hiqni objektin që shkaktoi shpimin e gomës.

Vendosni limën në vrimë, shtyjeni dhe tërhiqeni për të pastruar skajet.

Lyeni gjilpërën me solucionin në tubetë dhe përhapeni solucionin në vrimë.

Futni fitilin në vrimë nëpërmjet gjilpërës.

Kiti i riparimit nuk duhet të përdoret për të riparuar vrima më të mëdha se 6mm.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: