Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Syze saldimi Irewo-1 Blue

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë servis

WS7811215

I disponueshëm

Syze saldimi për të mbrojtur sytë e saldatorit nga rrezatimi i dëmshëm, shkëndijat apo ciflat që ndodhin gjatë saldimit.

Dizenjuar për të mbrojtur sytë nga të gjitha këndet.

Me lente të zeza që ngrihen & ulen.

Të përshtatshme për saldim me Oksigjen.

Materiali: Metal

Në përputhje me standardet EN175F dhe CE.

Më shumë detaje

750 LEK

Shto Hiqe

Syze saldimi për të mbrojtur sytë e saldatorit nga rrezatimi i dëmshëm, shkëndijat apo ciflat që ndodhin gjatë saldimit.

Dizenjuar për të mbrojtur sytë nga të gjitha këndet.

Me lente të zeza që ngrihen & ulen.

Të përshtatshme për saldim me Oksigjen.

Materiali: Metal

Në përputhje me standardet EN175F dhe CE.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Syze saldimi Irewo-1 Blue

Syze saldimi Irewo-1 Blue

Syze saldimi për të mbrojtur sytë e saldatorit nga rrezatimi i dëmshëm, shkëndijat apo ciflat që ndodhin gjatë saldimit.

Dizenjuar për të mbrojtur sytë nga të gjitha këndet.

Me lente të zeza që ngrihen & ulen.

Të përshtatshme për saldim me Oksigjen.

Materiali: Metal

Në përputhje me standardet EN175F dhe CE.

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: