Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Letra tahografi 125km/h

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë kamioni

AM3193

I disponueshëm

Për matjen dhe regjistrimin e drejtimit të mjetit deri në shpejtësi 125 km/orë

Paketimi: 100 copë

Model: WKR-005

Tipi: 125 UNI

Miratimi:

E1 141

E1 – 03 04 07 08 09 10 11 12 15 18 21 22 23 26 29 30 31 32 35 36 37 40 41 44 45 46 47 48 53 54 55 56 57 58 59 60 63 64 65 66 67 68 69 70 72 73 74 75 78 79 80 81 82 83

E2 – 18 20

E11 – 018 20 0027

Më shumë detaje

900 LEK

Shto Hiqe

Për matjen dhe regjistrimin e drejtimit të mjetit deri në shpejtësi 125 km/orë

Paketimi: 100 copë

Model: WKR-005

Tipi: 125 UNI

Miratimi:

E1 141

E1 – 03 04 07 08 09 10 11 12 15 18 21 22 23 26 29 30 31 32 35 36 37 40 41 44 45 46 47 48 53 54 55 56 57 58 59 60 63 64 65 66 67 68 69 70 72 73 74 75 78 79 80 81 82 83

E2 – 18 20

E11 – 018 20 0027

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Letra tahografi 125km/h

Letra tahografi 125km/h

Për matjen dhe regjistrimin e drejtimit të mjetit deri në shpejtësi 125 km/orë

Paketimi: 100 copë

Model: WKR-005

Tipi: 125 UNI

Miratimi:

E1 141

E1 – 03 04 07 08 09 10 11 12 15 18 21 22 23 26 29 30 31 32 35 36 37 40 41 44 45 46 47 48 53 54 55 56 57 58 59 60 63 64 65 66 67 68 69 70 72 73 74 75 78 79 80 81 82 83

E2 – 18 20

E11 – 018 20 0027

Shkruaj përshtypjen tënde

16 produkte të tjera në të njëjtën kategori: