Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit kabine Led El Smart Wire 2 meter Blue

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aksesorë të tjerë interior

RLSL19096B

I disponueshëm

Shirit dekorues me ndriçim për interiorin e automjetit.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël, mund të përthyhet në çdo formë dhe të pritet.

Ofron 360 gradë ndriçim.

Ndizet me fishe nëpërmjet portës së ndezësit të cigares 12V.

Paketimi përfshi: 1x 2 metër Shirit EL Smart, 1x Fisheku për ndezje

Gjatësia: 2 metra

Ngjyra: Blu

Më shumë detaje

590 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.23%

650 LEK

Shto Hiqe

Shirit dekorues me ndriçim për interiorin e automjetit.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël, mund të përthyhet në çdo formë dhe të pritet.

Ofron 360 gradë ndriçim.

Ndizet me fishe nëpërmjet portës së ndezësit të cigares 12V.

Paketimi përfshi: 1x 2 metër Shirit EL Smart, 1x Fisheku për ndezje

Gjatësia: 2 metra

Ngjyra: Blu

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit kabine Led El Smart Wire 2 meter Blue

Shirit kabine Led El Smart Wire 2 meter Blue

Shirit dekorues me ndriçim për interiorin e automjetit.

Dekoroni hapësirat në kroskot dhe në dyer duke parandaluar gjithashtu edhe papastërtitë nëpër këto hapësira.

Fleksibël, mund të përthyhet në çdo formë dhe të pritet.

Ofron 360 gradë ndriçim.

Ndizet me fishe nëpërmjet portës së ndezësit të cigares 12V.

Paketimi përfshi: 1x 2 metër Shirit EL Smart, 1x Fisheku për ndezje

Gjatësia: 2 metra

Ngjyra: Blu

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: