Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

STP Pastrues Injektori Petrol Injector Cleaner 200 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

GST53200EN

I disponueshëm

Pastron injektorët e bllokuar me vetëm një trajtim.

Dizenjuar veçanërisht për të ndihmuar në eleminimin e papastërtive nga sistemi i injeksionit të karburantit.

Rikthen fuqinë dhe acelerimin (përshpejtimin).

Pastron dhe mirëmban të gjithë sistemin e shpërndarjes së karburantit.

Redukton emetimet.

Redukton konsumin e karburantit.

I përshtatshëm me të gjithë motorët klasikë ose modern me BENZINË, dhe konvertuesit katalitikë.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pastron injektorët e bllokuar me vetëm një trajtim.

Dizenjuar veçanërisht për të ndihmuar në eleminimin e papastërtive nga sistemi i injeksionit të karburantit.

Rikthen fuqinë dhe acelerimin (përshpejtimin).

Pastron dhe mirëmban të gjithë sistemin e shpërndarjes së karburantit.

Redukton emetimet.

Redukton konsumin e karburantit.

I përshtatshëm me të gjithë motorët klasikë ose modern me BENZINË, dhe konvertuesit katalitikë.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

Rekomandohet të përdoret çdo 4800 km (3000 milje).

Hidheni komplet shishen në serbatorin e mbushur.

Një shishe trajton 50-60 Litra.

I sigurt për t'u përdorur kombinuar me aditivët e tjerë STP®.

Në shumicën e rasteve diferenca do të vërehet brenda 80 km (50 milje).

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

STP Pastrues Injektori Petrol Injector Cleaner 200 ml

STP Pastrues Injektori Petrol Injector Cleaner 200 ml

Pastron injektorët e bllokuar me vetëm një trajtim.

Dizenjuar veçanërisht për të ndihmuar në eleminimin e papastërtive nga sistemi i injeksionit të karburantit.

Rikthen fuqinë dhe acelerimin (përshpejtimin).

Pastron dhe mirëmban të gjithë sistemin e shpërndarjes së karburantit.

Redukton emetimet.

Redukton konsumin e karburantit.

I përshtatshëm me të gjithë motorët klasikë ose modern me BENZINË, dhe konvertuesit katalitikë.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

14 produkte të tjera në të njëjtën kategori: