Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

STP Start Stop Diesel Engine Cleaner 200 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Aditivë

GST75200EN

I disponueshëm

Dizenjuar specifikisht për të ndihmuar motorët Start-Stop për një performancë më të lartë.

Me teknologji anti-wear.

Pastron dhe mbron pjesët kyçe të motorit.

Mban pastër sistemin e karburantit.

Ndihmon në kursimin e karburantit.

Redukton emetimet e gazrave.

Për Naftë Regular & Bio-Diesel.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

Hidheni komplet shishen në serbatorin e mbushur.

Një shishe trajton 50-60 Litra.

Rekomandohet të përdoret çdo 3300 km (2000 milje).

shih më poshtë...

Më shumë detaje

800 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Dizenjuar specifikisht për të ndihmuar motorët Start-Stop për një performancë më të lartë.

Me teknologji anti-wear.

Pastron dhe mbron pjesët kyçe të motorit.

Mban pastër sistemin e karburantit.

Ndihmon në kursimin e karburantit.

Redukton emetimet e gazrave.

Për Naftë Regular & Bio-Diesel.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

Hidheni komplet shishen në serbatorin e mbushur.

Një shishe trajton 50-60 Litra.

Rekomandohet të përdoret çdo 3300 km (2000 milje).

E sigurt të përdoret kombinuar me additive të tjerë SPF.

Start-Stop është një sistem modern që në mënyrë automatike ndalon djegien e karburantit kur makina është në gjendje të palëvizshme, në mënyrë që të reduktojë konsumin e karburantit dhe emetimet. Kur frenat lëshohen apo kur shkelet freksioni, motori rifillon punë automatikisht.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

STP Start Stop Diesel Engine Cleaner 200 ml

STP Start Stop Diesel Engine Cleaner 200 ml

Dizenjuar specifikisht për të ndihmuar motorët Start-Stop për një performancë më të lartë.

Me teknologji anti-wear.

Pastron dhe mbron pjesët kyçe të motorit.

Mban pastër sistemin e karburantit.

Ndihmon në kursimin e karburantit.

Redukton emetimet e gazrave.

Për Naftë Regular & Bio-Diesel.

Masa: 200 ml

Përdorimi:

Hidheni komplet shishen në serbatorin e mbushur.

Një shishe trajton 50-60 Litra.

Rekomandohet të përdoret çdo 3300 km (2000 milje).

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

15 produkte të tjera në të njëjtën kategori: