Kategoritë

Katalogu

Disponueshmëria v
Krikë hidraulikë

Krikë hidraulikë Ka 1 produkt.

  • krike-hidraulike

    Ska gjendje

    Krik makine mekanik. Portativ dhe i lehtë për t'u përdorur. Strukturë metalike e...

    1,900 LEK 1,800 LEK
    Ska gjendje